Свети Валентин е само един ден в годината и това е

...
Свети Валентин е само един ден в годината и това е
Коментари Харесай

5 идеи за СЕКСИ Свети Валентин

Свети Валентин е единствено един ден в годината и това е идеалната опция да положите малко повече старания и да покажете на колегата си какъв брой доста значи за вас. Изборът на подарък за този празник е елементарен метод да покажете по какъв начин се чувствате и да върнете част от романтиката, която от време на време се оказва изгубена в всекидневието.

Разбира се, подаръците не са всичко. Отделянето на време да бъдете дружно е превъзходен метод да укрепите връзката си и да подобрите интимността по сред ви. За това ще ви помогнем с няколко хрумвания за съвършената изненада за Свети Валентин за вашата половинка. Независимо дали търсите нещо занимателно, сантиментално или просто практично, ние имаме страхотни хрумвания за една доста забавна вечер.
1. Играйте секси игри
Ако търсите изобретателни способи да се свържете с колегата си, предлагаме ви да опитате занимателни секси игри, които можете да закупите от онлайн секс магазин. Тези игри имат за цел да внесат повече пикантност и пристрастеност във връзката ви. Особено двойки, които са в дълготрайни връзки, могат да се възползват от сходни игри, с цел да разчупят скучната рутина.

Секс игрите може да бъдат чудесна въведения за празнуване на Свети Валентин. Чрез тях можете да разкриете спортната си страна, да се смеете с колегата си и да вършиме в действителност парещ секс.
2. Облечете секси долни дрехи
Свети Валентин е чудесна опция да изненадате половинката си с ново секси долни дрехи. Класическият ход да изненадате и съблазните колегата си е да се появите единствено с палто, високи токчета и секси долни дрехи. Очакването да свалите палтото си и да разкриете това, което носите изпод, ще разпали пристрастеност и неспокойствие в колегата ви.

Освен това секси бельото не е единствено за мъжа. Може да помогне на една жена да се почувства по-секси, да се отпусне и да опита нови горещи секс пози. Понякога е належащо ново равнище на полова убеденост, с цел да се разкрие необузданата съблазнителна страна на всяка жена.
3. Използвайте секс играчка
Секс играчките са невъзпятите герои на половото благоденствие и фамилиарност. Секс играчките могат да провокират разнообразни чувства. Те ще внесат многообразие и оригиналност в спалнята. Дори могат да тимулират труднодостъпните ерогенни зони и да открият нови такива, за които не сте подозирали. 
4. Еротичен масаж
Чувственият масаж е прелестен метод за основаване на фамилиарност. Еротичният масаж е идеалният метод да се свържете физически и прочувствено с колегата си, преди да преминете към главното деяние.

Няма значение дали планирате да масажирате колегата си в спалнята или хола, стига атмосферата да е спокойна. За задачата би трябвало да запалите ароматни свещи и да затоплите стаята. Купете масло или лосион, който ще разреши на ръцете ви да се плъзгат по тялото му, оставяйки кожата му гладка. 
5. Изпробвайте нова секс поза
Сексът постоянно може да се трансформира в рутина, когато сте с колегата си дълго време. Нашето предложение за Свети Валентин е да изненадате колегата си с нова секс поза, друга от всичко, което сте опитвали до момента.

Ако в действителност желаете да впечатлите колегата си, можете първо да го изненадате с сантиментална вечеря, последвана от една в действителност буйна вечер.

Съветваме ви да подредите маса със специфична декорация и принадлежности, да запалите свещи, да пуснете нежна музика във фонов режим и да приготвите някои от обичаните си ястия. Това ви дава опция да се насладите на компанията на колегата си, без никой да ви безпокои. Използвайте този миг, с цел да прошепнете нещо секси на колегата си или да споделите своя полова фикция. Това е страхотна въведения към това, което следва.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР